Twitter
betongsliping
gulvsliping
sliping av steingulv

C2 Seal

C2 Seal danner en microfilm av sampolymer og som tetter underlaget med en klar og glannsfylt overflate som blir ekstremt sterk og holdbar.

Lithiumet absorberes av underlaget og fungerer som en herder. Behandlingen gir et flerfoldig beskyttelse; til og med om overflaten slites bort bremser litiumsilikat absorberingen av smuss helt til neste vedlikehold av gulvet.

Som en del av komplett FLOOREX behandling øker C2 Seal gulvets hardhet, tetthet og holdbarhet og gir overflaten en klar og jevn glans. Alene kan C2 Seal brukes på overflatebetong og alle typer av naturstein som overflatebehandling med høy hardhetsgrad.

C2 UltraSeal er en overflatebehandling spesielt utviklet for både INNENDØRS og UTENDØRS BRUK ! Forsterket mot frost- salt- osv. angrep og dermed spesielt egnet for balkonger/terrasser/uteplasser, fortau, garasjeanlegg, broer osv. Også forsterket mot frukt- melke- osv. syrer og dermed spesielt egnet rundt frukt- melke- og kjøttdisker, kjøkkengulv både hjemme og på restaurang. Diffusjonsåpen som C2 Seal. Vannfast med en gang.

C2 Seal

Sikkerhetsdatablad: C2_SEAL_Norsk.pdf

< Forrige     Neste >